Beşiktaş'ta transferde Yusuf Erdoğan sürprizi! Ali Ay açıkladı

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları kapsamında Yusuf Erdoğan ile ilgilendiği iddiası Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan geldi.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Trabzonspor'dan ayrılık kararı alan Yusuf Erdoğan sürpriz bir şekilde gündeme geldi.

Yerli oyuncu olarak şu ana kadar kimseyle görüşmeyen Beşiktaş'ın Bursaspor ve Atiker Konyaspor'un da ilgilendiği Yusuf Erdoğan ile ilgilendiği öne sürüldü. Bu iddia bizzat Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'dan geldi.

Beşiktaş, Yusuf Erdoğan'ı transfer edecek mi?


Fanatik'te yer alan habere göre, kulübün gündemini değerlendiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yusuf Erdoğan konusunda “Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştüm. Kendileri bu oyuncuyla ilgili Beşiktaş'a bir sözlerinin olduğunu söyledi. Onların transferle ilgili kendi aralarında bir anlaşmaları var. Beşiktaş ile görüşecekler. Biz de onun sonucuna göre bakacağız" diye konuştu.

Şenol Güneş'in eski öğrencisi Yusuf Erdoğan'ı çok istediği ve transferi için yönetime istekte bulundu iddia edildiği de gelen haberler arasında...

Beşiktaş ile ilgili diğer gelişmeleri Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yusuf Erdoğan'ın Trabzonspor performansı


Yusuf Erdoğan bu sezon Trabzonspor forması altında Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de 30 maçta 1327 dakika süre aldı ve 4 gollük performans sergiledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri