Beşiktaş'ta transfer: '2-3 takviye daha olabilir! Kalinic...'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Trabzonspor maçı sonrası transfer hakkında konuştu. 

FutbolArena - Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"2-3 TAKVİYE DAHA OLABİLİR"

"2-3 takviye daha olabilir. Onlar da geldikten sonra takımımız ritmini yakalayacak. Daha üst düzey futbol oynayan Beşiktaş göreceğiz."

"KALINIC TRANSFERİ"

"Kalinic ile halakalı çalışmalar devam ediyor. Başka alternatifler de var. Gökhan Töre de ile görüştük. Haber bekliyoruz. Bizim şartlarımızda anlaşabilirsek transfer olur."

"ABOUBAKAR LİSTE BAŞINDA DEĞİL"

"Aboubakar şu anda listenin ilk sırasında değil. Kalinic var. Başka oyuncular var. Ben oyuncularımızı tebrik ediyorum. İlk hafta itibariyle ilginç bir başlangıç oldu. Hakemler açısından da ilginç bir başlangıç oldu. Tartışılan maçlar var.

"YORUMCULAR İLK HAFTADAN ŞAMPİYON İLAN ETTİ TAKIMLARI"

"Yorumcular ilk haftadan şampiyonları ilan etti. Bizi de geride gördüler. Bir türlü beğendiremedik ama daha ilk hafta. Taraftarlarımız sakin olsun ve bize güvensin."

AHMET NUR ÇEBİ: (HABER GLOBAL)

Takımı beğendim. Daha iyi olacak inşallah. Trabzonspor'dan daha iyi futbol oynadık. Kazandık. İnşallah devamı gelecek. Güzel günler bizim olur inşallah.Hakemlerin şu anki başlangıcı hoş gözümküyor. Daha hassas yönetmeleri gerekiyor. Bugün verilmeyen penaltımız var. Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş'tır!"

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri