Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve Domagoj Vida için transfer iddiası

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolga Zengin'in gelecek sezon adına sürpriz bir hamle yaptığı iddia edildi. Siyah beyazlılarda Vida için de yeni transfer iddiası ortaya atıldı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve Domagoj Vida için transfer iddiası ortaya atıldı. Siyah beyazlılarda kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, gelecek sezon için özel antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Domagoj Vida için de İtalya'dan bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

Beşiktaş Haberleri: Tolga Zengin ve Vida Beşiktaş'tan ayrılacak mı?


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, teknik direktör Şenol Güneş'in istememesine rağmen yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan Tolga Zengin'in sezon sonunda ayrılması bekleniyor. Deneyimli kaleci, formunu korumak için daha önce Beşiktaş'ta 3 sezon birlikte çalıştığı İspanyol kaleci antrenörü Sambade'yi İstanbul'a getirdi. İspanyol antrenörün masraflarını kendisi karşılayan Tolga Zengin, formunu koruyarak transfer olmak istiyor.


Beşiktaş Transferleri: Domagoj Vida, Inter'e gidecek mi?


Beşiktaş'ta İtalyan takımları ile adı anılan ve özellikle de Roma'nın radarında olduğu iddia edilen Domagoj Vida için Inter'in de devreye girdiği öne sürüldü. Fanatik Gazetesi'nin İtalyan basınına dayandırdığı haberde Roma dışında Inter'in de Vida'yı transfer etmek istediği ve sezon sonunda girişimlerde bulunacağı iddia edildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri