Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Leipzig galibiyeti sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ikinci maçında sahasında Leipzig'i ağırladı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş takımının performansını yorumladı.


Beşiktaş 2-0 Leipzig Şenol Güneş'in maç sonu yorumları


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından Tivibuspor'da soruları yanıtladı.

"HEM BEŞİKTAŞ, HEM TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ"

"Hem Beşiktaş, hem de Türkiye'yi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Olaağanüstü başladık ve golü bulduk. Rakip gelmeye başladı ama etkili atakları yoktu. O süreçte biz 2. golü bulduk. Düşündüğümüz gibi oldu. Genç takım ve ileri dönük gelecek vadeden bir takım. İkinci yarıda bazı pozisyonlarda şans bize yardım etti. Bütün futbolcularım çok yoruldu ama maç bitince mutlu oldular."

"MEDEL SAKATLANMASAYDI..."

"Medel sakatlanmasaydı başka değişiklik yapacaktım. Orta sahada değişiklik yapma şansınız vardı. Defansa yük biniyordu. Atiba, Oğuzhan toparlamaya çalıştı. Belki o bölümde Ricardo çıkabilirdi ama sonuç itibariyle güzel bir galibiyet aldık."

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

"Biz büyük bir aileyiz. Takım, taraftarlara açıldığı andan itibaren Türkiye ve Dünyaya örnek bir şekilde kullanıyor. Gelenler aile ortamında hep. Olağanüstü destek var. Ses desibeline bakıldığında Werner'in çıkmak istediğini gördük. Son anda onlar da yoruldu. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum."

"BİZDE SAĞ TARAFA GELEN GERİLİYOR"


"Beck bizim için önemli bir oyuncu ama oyuncu satmadan finansal fair playi tamamlama şansımız yoktu. Beck'e de talep geldi. Aynı şey Marcelo için geçerli ve böyle gerçekleşti. Sağ tarafa gelince herkes geriliyor. Medel de geriledi.

"ELEKTRİK KESİLME SORUNU"

"Jeneratör sorunu olduğunu söylediler. Kimin hatası bilmiyorum ama iyi bir şey değil.. Taktik olarak biz yapmadık"

"MONACO MAÇLARINDA..."

"Rakibi kendi sahasına hapsettik. Pozisyonlar bulduk. Goller attık. 2. yarıda fazla pozisyon bulamadık ama onun dışında iyiydik. Monaco ile üst üste 2 maç yapacağız. Bir maçı kazanırsak ya da 2 maçta da berabere kalırsak avantaj yakalarız.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri