Beşiktaş'ta Şenol Güneş gerçekleri!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş gerçekeleri: Siyah beyazlı takımın 1 Haziran'a kadar opsiyon var.

FutbolArena Detay - Beşiktaş'ı 2 sezon üste üste şampiyon yapan Şenol Güneş'in kontratındaki maddeye göre siyah-beyazlı takım aynı şartlarda tecrübeli teknik adamın sözleşmesini bir yıl daha uzatma hakkına sahip.


Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in sözleşmesinde ki son durum nedir?


Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ne zaman yeni kontrat yapıp yapmayacağı büyük merak konusu. Hatta Gaziantep'te oynanan şampiyonluk maçı sonrası takımda kalacak mısınız sorusu üzerine “Bir çalışmaya devam etmek, iki başka yerlere gitmek, üç antrenörlüğü bırakabilirim. İşimi doğru yapmaya çalışıyorum" demişti.

YÖNETİMİN ELİNDE 1 YIL DAHA UZATMA OPSİYONU VAR..

Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le ne zaman yeni kontrat yapacağı merak edilirken yönetimin elinde 1 Haziran tarihine kadar önemli bir opsiyon bulunuyor. Şenol Güneş'le 2 yıl önce 1,5 milyon Euro karşılığında 2+1 her yıl için sözleşme yapan siyah-beyazlılar kontrata önemli bir madde koymuştu.

ŞENOL GÜNEŞ YILLIK 1,5 MİLYON EURO ALIYOR

Bu maddeye göre Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in sözleşmesini 1 Haziran tarihine kadar 1,5 milyon Euro'dan 1 yıl daha uzatma hakkına sahip.

Beşiktaş, 11 Haziran 2015'de KAP'a bildirdiği açıklamada bu hakka sahip olduğunu duyurmuştu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyleydi:

"Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Şenol Güneş'e; 2015-2016 sezonunda 1.500.000 avro, 2016-2017 sezonunda 1.500.000 avro ödenecektir."

1 HAZİRAN'A KADAR BEŞİKTAŞ SÖZLEŞMEYİ UZATMA HAKKINA SAİP

“Şirketimiz 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile sözleşmeyi bir sezon daha uzatma hakkına sahiptir. Bu durumda Şenol Güneş'e 2017-2018 sezonu için 1.500.000 avro ücret ödenecektir. Anlaşma gereği, Şirketimiz sözleşmeyi 1.sezon sonunda 500.000 avro tazminat ödemek suretiyle fesih hakkına sahiptir."

Siyah Beyazlı takımla ilgili diğer gelişmeler için Beşiktaş Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri