Beşiktaş'ta Şenol Güneş & Lucescu iddiası

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takım için adının anılmasıyla birlikte ilginç bir öneri gündeme geldi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takım için ismi anılıyor. Deneyimli teknik adam, siyah beyazlı takımda görevde kalmaya devam edeceğini açıklasa da ilginç bir iddia gündeme geldi. Habertürk'ten Meriç Müldür'ün köşesinde gündeme taşıdığı iddia şöyle: "2 maçlığına Şenol Güneş, sonra yabancı hoca"

Şenol Güneş, Milli Takımı çalıştıracak mı?


Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Milli Takımı çalıştırması halinde Mircea Lucescu ismini yöneticilere sorduğunu ifade eden Meriç Müldür şunları söyledi:

"Milli Takım'daki Fatih Terim operasyonu Beşiktaş'ı yıpratacak gibi. Hazırlıksız yakalandılar. B planları yok ve “Hemen B Planı oluşturmalıyız" görüşünde olanlar var.

Her an kapı çalınabilir, Şenol Hoca'ya Milli Takım teklif edilebilir. Federasyonun sıcağı sıcağına günlerdeki görüşü “2 maçlığına Şenol Güneş, sonra yabancı hoca" şeklindeydi. Bu tercih bugün de ilk sırada.

İlk bakışta mantıklı görünüyor. 2 maçlık teklifi Beşiktaş cephesi anlayışla karşılayabilir. Peki Güneş'in millileri 2 ve 5 Eylül'deki Ukrayna ile Hırvatistan sınavlarında geçer not alırsa.. “Şenol Güneş ile devam edelim" baskısı oluşursa.. “Milli Takımı da Beşiktaş'ı da çalıştırsın" formülü ortaya atılırsa..

Güneş bu formüle sıcak bakmadığını söylüyor. Beşiktaş asla kabul etmiyor. Ancak kabullenmek zorunda kalabileceklerini de biliyorlar. Tüm bu gelişmeleri de Beşiktaş'ın 3. şampiyonluğunun önünü kesme operasyonu olarak görüyorlar.

Beşiktaşlı yöneticilere Lucescu seçeneğini soruyorum. Tedirginler. Acaba sorusu kafalarını kurcalıyor. “Bizi şampiyon yaptı da 14 sene önceydi. Şimdi 72 yaşında" diyorlar.

Haklılar. Elde camiaya alışmış, taraftara kendini sevdirmiş, kendi adına da en büyük başarısını Beşiktaş'ta yakalamış, ufak tefek krizler çıksa da tatlıya bağlayabildiğin bir Şenol hoca var.. Diğerleri macera olur."

Beşiktaş ile ilgili son dakika gelişmelerini Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri