Beşiktaş'ta Quaresma'dan Şenol Güneş açıklaması: 'Porto'dan döndüğümde...'

Beşiktaşlı yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Göztepe maçı öncesi hocası Şenol Güneş hakkında konuştu. 

FuttbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 11. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Maç öncesi siyah beyazlıların yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız hocası Şenol Güneş ile sorunu olmadığını ve kendi üzerinde bir algı yapıldığını ifade etti.

Beşiktaş'ta Quaresma ve Şenol Güneş kavgalı mı?


Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresrma, Şenol Güneş ile aralarında sorun olduğu yönündeki iddialara noktayı koydu.

Göztepe maçı öncesi beIN Sports'a konuşan Ricardo Quaresma, hocası Şenol Güneş ile hiçbir sorunu olmadığını ve üzerinde bir algı oluşturulduğunu söyledi.

QUARESMA: "BEN HİÇ ÖYLE BİRİ DEĞİLİM"

Şenol Güneş ile hiç sorunum olmadı. Benim üzerime bir kötü çocuk imajı yapıştı. Her yerde sorun çıkadan adam diyorlar. Ben öyle biri değilim. Açık sözlü olmayı severim. Düşündüğünüzü söylediğinizde sizi hemen kötü çocuk yapıyorlar. Ben güven sorunu yaşayan biriyim. Bana güvenen ve kendimi rahat hissettiğim antrenörlerle çalıştığımda rahat hissediyorum. Porto'da antrenör bana güvenmiyordu ve ben de Beşiktaş'a geldim. Beşiktaş'ta kupalar kazanmak çok ilgi çekiciydi çünkü.



Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri