Beşiktaş'ta Oliver Giroud transferi görüşmeleri başladı

Beşiktaş'ın günemine Arsenal takımında forma giyen Fransız golcü oyuncu Oliver Giroud transferi geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi golcü oyuncusu Cenk Tosun'u İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a satmaya hazırlanırken yerine alacağı oyuncuların çalışmasını da yapmaya başladı. Beşiktaş Transfer haberleri FutbolArena'da

Beşiktaş'ın günemine Arsenal takımında forma giyen Fransız golcü oyuncu Oliver Giroud transferi geldi.


Beşiktaş'tan forvete Oliver Giroud transferi


Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un yerine koyacağı golcü oyuncunun çalışmalarına başladı. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş, Everton'a imza atmaya hazırlanan Cenk Tosun'un yerini dünyaca ünlü bir yıldızla doldurmaya hazırlanıyor. Hem Cenk'in transferini görüşmek hem de yeni oyuncular bakmak için transferden sorumlu yönetici Umut Güner'le birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya giden başkan Fikret Orman, burada Arsenal'in Fransız yıldızı Oliver Giroud için pazarlıklara başladı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

6'ncı sezonunu geçirdiği Londra ekibinden ayrılmak isteyen tecrübeli golcü için sıkı bir çalışma içine giren Orman'ın Umut Güner ile birlikte İngiliz kulübü yetkilileriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği bildirildi.


Oliver Giroud, Arsenal'de kaç gol attı?


6 sezon boyunca Arsenal forması giyen Fransız golcü Giroud bu süreçte Arsenal takımı ile tüm kulvarda 252 karşılaşmada süre alırken 105 gol, 41 asistlik başarılı bir performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri