Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın Galatasaray derbisinde penaltı isyanı

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ilk yarısında Oğuzhan Özyakup, Fırat Aydınus'a isyan etti. 

FutbolArena - Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig 14. haftasındaki derbi maçta siyah beyazlılarda Oğuzhan Özyakup'un Fırat Aydınus'a penaltı isyanı yaşandı! Siyah beyazlıların çok tehlikeli bir şekilde geldiği atakta ceza sahasında yerde kalan Oğuzhan Özyakup, hakem Fırat Aydınus'un devam kararını görünce adeta isyan etti.

Beşiktaş - Galatasaray Oğuzhan'ın pozisyonu penaltı mı?


Süper Lig 14. haftasında oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ilk yarısının sonlarına doğru siyah beyazlılar Cenk, Oğuzhan ve Babel ile 1 dakika içerisinde üst üste şutlarla mutlak pozisyondan yararlanamadı. Bu pozisyon esnasında ceza sahası içinde yerde kalan Oğuzhan Özyakup'un ise hakem Fırat Aydınus'a penaltı isyanı vardı. Beşiktaş taraftarları ise hakem Fırat Aydınus'a tepki göstererek "Pozisyon penaltı Allah belanı versin." diye bağırdı.



Beşiktaş - Galatasaray derbisi Tolgay - Gomis pozisyonu

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, ilk yarıda Beşiktaşlı Tolgay Arslan'a sert bir faul yaptı. Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarlar kart istese de Gomis, Tolgay'ın yanına gidip hem ondan hem de siyah beyazlı oyunculardan özür diledi ve tedavisi başlayana dek Tolgay'ın başında bekledi.

10 Numara Muhabbet kanalında pozisyonu yorumlayan Ahmet Çakar, Bafetimbi Gomis'in kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Ahmet Çakar, Fırat Aydınus'un kartını başvurmadığı faul için, "Gomis'in Tolgay'a yaptığı hareket asla bir çarpışma değil. Gomis kırmızı kart görmeliydi" ifadelerini kullandı.


Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri