Beşiktaş'ta Negredo'nun golü sonrası Rıdvan Dilmen

Beşiktaş'ın, Alanyaspor deplasmanında kazandığı maçı Rıdvan Dilmen yorumladı. 

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek 4 hafta aradan sonra galip geldi. 87. dakikada Negredo'nun golüyle derin bir oh çeken siyah beyazlıların performansını maçın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen yorumladı.

Alanyaspor 1-2 Beşiktaş Rıdvan Dilmen'in yorumları


Müsabakanın ardından Rıdvan Dilmen şunları söyledi.

"BABEL VE QUARESMA..."

"Kazanamayan Beşiktaş, rakibiyle arasındaki puan farkının artmasını istemiyordu. Çok önemli bir maçtı ve bir kayıp daha gardını düşürebilirdi. Çok değerli bir 3 puandı. Ayrıca bu sıcağa kar dayanmaz derler ya, geliyordu gol. İkinci yarıda Babel ve Quaresma inanılmaz vites arttırdılar. İkinci yarıda çok etkili oynadılar. Ve Negredo. Attığı gol bir kafa şutu, mermi gibiydi."

"GÖKHAN GÖNÜL KARİYERİNİN EN VASAT GÜNÜNDEYDİ"

"Beşiktaş'ı ikinci yarıda maçın içinde tutan Babel ve Quaresma oldu. Şenol Güneş ikinci yarıdaki değişiklikleriyle artık ben gerekirse kaybedeyim dedi. Bütün risklerini aldı. Kaldı ki, 1 eksik oyuncuyla oynuyorsun. Gökhan Gönül kariyerinin en vasat günlerinden birini yaşadı. Hazır değil çünkü."

"ÇOK DEĞERLİ 3 PUAN"

"Beşiktaş'ın ligde artık kazanması gerekiyordu. Haftaya yine deplasman var çünkü. Çok değerli ve moral verici bir 3 puandı."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri