Beşiktaş'ta Metin Albayrak'tan Cenk Tosun ve Ocak ayı transfer açıklaması

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, Cenk Tosun ve diğer transfer gündemine dair konuştu. 

FutbolArena - Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak takımın durumu, devre arası transfer gündemi ve Cenk Tosun hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayern Münih eşleşmesini de yorumlayan Albayrak, beIN Sports'a şu ifadeleri kullandı:

"BAYERN MÜNİH KARŞISINDA..."

1. torbadan gelmemize rağmen, 2. torbadan gelen takımlar Avrupa'nın çok büyük takımlarıydı. Bunlardan biri de Bayern Münih. Biz de üst üste 2 yıl şampiyon olan ve Avrupa'da iyi işler yapan Beşiktaş'ız. İlk maçta avantajlı bir skor almak istiyoruz. Vodafone Park'ta taraftarımızla birlikte çeyrek finale çıkmak istiyoruz.

"LİGDE GERİDEYİZ AMA TELAFİSİ VAR"

Ligde geçen seneye bakarsanız biraz gerideyiz. Ancak bunun telafisi var. Son 2 maçımızı kazanıp devreye kendimizi atmak istiyoruz. Çocuklar çok yoruldu gerçekten. İkinci yarıda da fikstür olarak, zorlu bir fikstür bekliyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi döneminde üst üste önemli maçlarımız var. Bizim en büyük hedefimiz üst üste 3. kez şampiyon olmak.


Beşiktaş Ocak ayında transfer yapacak mı?


Beşiktaş'ın ara transfer döneminde takviye yapıp yapmayacağı konusunda konuşan Metin Albayrak, "Takımımızdan şu anda mutluyuz. Derin bir kadroya sahibiz. Şu an hocamız ve başkanımızla görüşeceğiz. İhtiyaç olan yerlere takviye yapabiliriz ama şu an öyle bir şey görünmüyor. Ancak futbol bu. Talepler gelebilir. Biz o anda cazip bir gelen tekifle satabilir, onun yerine oyuncu alabiliriz. Bunlar futbolda var. Ancak şu an itibariyle devre arası takviye yapmayı düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş'ta Cenk Tosun gidiyor mu?


Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, Cenk Tosun'un transferi hakkında, "Cenk'in ayrılmasını istemiyoruz. Bize çok büyük katkısı var. Kendisini her geçen gün geliştiriyor. Bugün Avrupa'ya baktığınızda Cenk düzeyinde az santrfor var. Gelen teklifler normal, o da bizi mutlu ediyor. Tabi kulübümüzün ve Cenk Tosun'un menfaati doğrultusunda gelen tekliflere bakacağız. Eğer uygun bir teklif gelirse o zaman olabilir. Ancak şu anda öyle bir şey söz konusu değil. Cenk'ten çok mutluyuz. O da bizden mutlu. Cenk Tosun bizim evladımız." diye konuştu.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri