Beşiktaş'ta Mehmet Özdilek sürprizi! "En uygun isim"

Beşiktaş'ta yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktör konusunda Mehmet Özdilek'in adaylar arasında öne çıktığı iddia edildi. Beşiktaş'ın teknik direktörü kim olacak, Beşiktaş haberleri aramalarının yanıtları burada.

FutbolArena - Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından yeni sezonda takımın başına getirilecek isimle ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Siyah beyazlıların son olarak adaylar arasında yer alan Mehmet Özdilek isminde birleştiği ve yeni sezonda takımın başına getirme konusunda fikir birliğine vardığı öne sürüldü.

Beşiktaş Haberleri: Mehmet Özdilek, Beşiktaş ile anlaştı mı?


Beşiktaş'ta yönetim Şenol Güneş sonrası takımın başına getirilecek teknik direktör konusunda çalışmalarına devam ediyor. Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeni hoca adayları arasında Guti Hernandez, Sergen Yalçın ve Rıza Çalımbay gibi kulüp efsaneleriyle birlikte yer alan Mehmet Özdilek göreve en yakın isim konumunda. Siyah beyazlı idarecilerin, "En uygun isim" olarak adlandırdıkları Özdilek'i yeni sezonda göreve getirebileceği iddia edildi.

MEHMET ÖZDİLEK NE DEDİ?

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Mehmet Özdilek, "Beşiktaş, Şenol Hoca ile başarılı bir performans sergiledi. Milli Takım'da da başarılı olacağına inanıyorum. Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna oturacak bilgi birikimine, deneyimine ve dinamizmine sahip olduğumu düşünüyorum ama bunun kararını yöneticiler verecektir. Bu konuda benim bir şey söylemem doğru olmaz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Haberleri: Conte, Juventus ile anlaştı mı?


İtalyan basınında yer alan haberlere göre Juventus, Antonio Conte ile ilgileniyor. Tuttosport'ta yer alan haberde Juventus'un Massimiliano Allegri ile sezon sonunda yolları ayıracağı ifade edildi. İtalyan devinin teknik direktör adayları arasında Antonio Conte ve eski futbolcusu Pirlo'nun favori olduğu öne sürüldü.

Antonio Conte kimdir, kaç yaşında? Conte'nin kariyeri


Teknik direktörlük kariyerine Arezzo takımında başlayan Antonio Conte, ardından Bari'nin başına geçti. 2009 yılında Atalanta'ya oradan da 1 yıl sonra Siena ve ertesi sezon Juventus'un başına geçen Conte, 3 sezon burada kaldı. Juventus, Conte ile üst üste 3 yıl İtalya Ligi'ni kazandı. 2014'te İtalya Milli Takımı'nın başına geçen 49 yaşındaki teknik adam, son olarak Chelsea'yi çalıştırmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri