Beşiktaş'ta maçın adamı Talisca

Beşiktaş'ın şampiyonluk maçında Anderson Talisca şov yaptı...

FutbolArena Analiz - Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor deplasmanında art arda 2. şampiyonluğunu ilan etti. Bu sezon başında Jose Sosa yerine Beşiktaş'a transfer olan Anderson Talisca sezon boyu sürdürdüğü yüksek performansını şampiyon mücadelesinde maçın adamı olarak taçlandırdı.


Anderson Talisca'nın Gaziantepspor maçı performansı


Gaziantepspor maçında iki müthiş gole imza atan Anderson Talisca 66. dakikada çok dar bir açıdan frikiği ağlara gönderirken 76. dakikada da çok uzaklardan vurduğu şutla topu direkten içeriye yollayarak farkı 4'e çıkardı.

Talisca yine rakip kaleyi dövdü. Tam 7 şut çeken Talisca bunların 4'ünde isabet sağlarken 2'sinde gol yaptı. Bir kilit pas veren Talisca attığı 6 uzun pasın 4'ünde isabet sağladı.

3 kez faulle durdurulan genç yıldız, 2 kez de kafa topu kazandı.


Talisca Beşiktaş'ta kalacak mı? Fikret Orman'a mesaj!


Maçın ardından konuşan Anderson Talisca, Beşiktaş'ta kalıp kalmaması ile ilgili de soruya yanıt verdi. "Başkan yarın sana 3 yıllık sözleşme önerse imzayı atar mısın?" sorusuna cevap veren Talisca, "Tabii ki atarım, bu başkana bağlı" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri