Beşiktaş'ta hedef PAOK! (PAOK - Beşiktaş maç haberleri)

Rıdvan Yılmaz ve N'Koudou, PAOK maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaşlı futbolcular Rıdvan Yılmaz ve N'Koudou, yeni sezon öncesi ve PAOK maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"RIDVAN YILMAZ: KENDİMİ KANITLAMAK İSTİYORUM"

Beşiktaş'ta kendimi kanıtlamak istiyorum. İnşallah bu sezon da benim için kazasız belasız geçer. Hayallerimden vazgeçmedim. Top toplayıcıyken Şampiyonlar Ligi müziğini duymuştum. İnşallah şimdi sahada o müziği duymak istiyorum. PAOK'u yenip önümüze bakmak istiyoruz.

N'KOUDOU: "BEŞİKTAŞ'TA OLMAK GÜZEL"

Burada olmak güzel. Geri dönmek güzel. Az bir dinleme fırsatımız oldu ama yeniden burada olduğum için mutluyum. Önümüzdeki sezon için elimizden geleni yapacağız.Kampanya gecesinde öncelikle stada geri dönmek güzel bir duyguydu. Destek ve organizasyon çok güzeldi. Pandemi sürecinden sonra birlikte olmamız bir dönem. İnşallah güzel geçecek. Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamak bile başlı başına güzel. PAOK maçı kolay olmayacak. Taraftarların olmaması şansları eşitliyor. Kolay olmayacak ama turu geçmek istiyoruz.

PAOK - Beşiktaş maçı ne zaman?


Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turu maçlarının tarihleri de belli oldu. UEFA, pandemi nedeniyle elemelerde maçların seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı. Beşiktaş - PAOK karşılaşması 25 veya 26 Ağustos'ta oynanacak.


Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri