Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın canlı yayında kupa esprisi kırdı geçirdi

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin beIN Sports'a katıldığı yayında başkan Fikret Orman'dan herkesi kırıp geçiren bir espri geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve Başkan Fikret Orman, şampiyonluğun ardından 4 Haziran Pazar günü beIN Sports'ın konuğu oldu. Fikret Orman ve Şenol Güneş dışında ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin de katıldığı yayında Fikret Orman'ın, Şenol Güneş'in konuştuğu sırada şampiyonluk kupasını kontrol etmesi sosyal medyayı adeta salladı.


Beşiktaş'ta Fikret Orman Şenol Güneş komik görüntüler


Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve başkan Fikret Orman dışında ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin katıldığı beIN Sports yayınında Şenol Güneş'in konuştuğu sırada Fikret Orman'ın ortada bulunan şampiyonluk kupasını kontrol edip "Bu geçen senenin mi?" şeklinde espri yapması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş taraftarlarının da büyük ilgi gösterdiği o görüntüler giderek twitter ve diğer platformlarda yayılmaya devam etti.



(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

'
Beşiktaş kaç transfer yapacak?


Beşiktaş'ın yeni sezonda transfer politikasıyla ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar ise şu şekilde:

'TRANSFER KARARINI YÖNETİM VERİR, DEMBA BA'NIN GİTMESİNİ İSTEMEDİM''

''Daha önce de söyledim. Transfer kararını yönetim kurulu verir. Parayı onlar veriyor. Ben sadece fikirlerimi söylerim. Transfer edilen her oyuncu değerlidir. Bazen başkanla çatışıyoruz. Demba Ba'nın gitmesini istemedim. Transfer söz konusuysa iki tarafın da fikirleri alınmalı. Transfer konusunda başkan ile her gün konuşuyoruz.''

''MARİO GOMEZ LİSTEMDE YOKTU''

''Mario Gomez listemde yoktu fakat başkana karşı çıkmadım. Kostas Mitroglou, N'Doye, Rodellega vardı. Yönetim ile birlikte yapılan doğrular sayesinde bugün bu noktadayız. Biz bu kulübün çalışanıyız. Beşiktaş'ın patronu Fikret Orman'dır. Yönetimin Aboubakar ve Talisca'yı kiralık olarak alması doğru değil ama şartlar böyle gerektiriyor''

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri