Beşiktaş'ta Domagoj Vida transferi için Boyko formülü
Beşiktaş'ta savunmaya yapılacak transfer için çalışmalar sürerken aday isimlerden olan Domagoj Vida için yönetim Denys Boyko'yu takasta kullanmayı düşünüyor.
FutbolArena - Beşiktaş'ta stoper transferi konusu gündemdeki yerini korurken Domagoj Vida için yönetim Dinamo Kiev'e Denys Boyko'yu önerecek.
Marcelo'nun takımdan ayrılma ihtimalinin artması üzerine harekete geçen Beşiktaş, Hırvat savunmacı Domagoj Vida için temaslarını sürdürürken yeni formüller ortaya çıktı.
Beşiktaş, Domagoj Vida'yı transfer edecek mi?
Sabah'ta yer alan habere göre, Vida transferi için Kiev ekibine Denys Boyko'nun bonservisini önerdi.
Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'a transfer olduğu dönemde Boyko ile Dinamo Kiev de ilgilenmiş, ancak tecrübeli eldiven Beşiktaş'ı seçmişti.
Beşiktaş'ın transfer gündemine ilişkin haberleri Beşiktaş Haberleri sekmemizden takip edebilirsiniz.
Domagoj Vida kimdir, kaç yaşında, kariyeri? Domagoj Vida transfermarkt
1989 doğumlu olan Domagoj Vida futbola Hırvatistan'ın Osijek takımında başladı., 2010 senesinde 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Burada geçirdiği 1 sene sonunda sadece 9 maçta forma şansı bulabilen 27 yaşındaki futbolcu 2011'de Dinamo Zagreb'e döndü. Hırvat ekibinde golcülüğü ile de ön plana çıkan Vida 2013 yılında Dinamo Kiev'e 5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Hırvatistan Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biri olan Vida, milli formayı 38 kez giydi. Domagoj Vida A Milli Takımızın Hırvatistan ile oynadığı karşılaşmada da 90 dakika görev yaptı.
Domagoj Vida'nın bu sezon oynadığı maçlar ve transfermarkt
Domagoj Vida, bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 38 maça çıktı ve 4 kez gol attı. 2018 yılına kadar Dinamo Kiev ile sözleşmesi bulunan Domagoj Vida'nın transfermarkt verilerine göre 9 milyon Euro piyasa değerine sahip.