Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Monaco'ya attığı gollerde ilginç detay! (İZLE)

Beşiktaşlı Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco maçında attığı golle başarısını devam ettirdi. 

FutbolArena - Beşiktaşlı Cenk Tosun, Monaco maçında attığı golle Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansını sürdürmeye devam etti. Siyah beyazlılar gruptaki üçüncü maçında deplasmanda Fransız ekibiyle karşı karşıya geldi. 30. dakikada Falcao'nun golüyle 1-0 yenik duruma düşen temsilcimiz, 34'te Cenk Tosun'un şık kafa golüyle beraberliği sağladı. İkinci yarıda dakikalar 55'i gösterirken yine sahneye çıkan Cenk Tosun bu sefer 2. golünü attı.

Monaco - Beşiktaş Cenk Tosun'un golleri (İZLE)


Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş gruptaki üçüncü maçında deplasmanda Monaco ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar 30. dakikada Falcao'nun golüyle 1-0 yenik duruma düşerken, 34'te Cenk Tosun'la beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Quaresma, Cenk Tosun'a adeta adrese teslim bir orta açtı ve Cenk, kafayla topu ağlara göndererek takımına beraberliği getiren golü attı. 55. dakikada ise Tolgay'ın ceza sahası dışından direkten dönen topu sonrası Babel'in pasında sol ayağıyla düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun kaç gol attı?


Siyah beyazlıların bu sezonki formda golcüsü Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısını devam ettirdi. Cenk Tosun Beşiktaş'ta son 16 resmi maçta 13 gole katkıda bulundu. (10 gol, 3 asist) Cenk Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta ise 2 gol attı, 1 asist yaptı.


Beşiktaş'ta Quaresma'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki asistleri


Cenk Tosun'un yanı sıra Beşiktaş'ta Quaresma da Şampiyonlar Ligi'ndeki asistlerini devam ettiriyor. Porto ve Leipzig maçlarında Talisca'ya nefis asistler yapan Portekizli yıldız, Monaco karşılaşmasında da bu kez Cenk Tosun'a gol attırdı.

CENK TOSUN'UN GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

CENK TOSUN'UN 2. GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>


Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri