Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un değeri katlandı!

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun bu sezon Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde vitesi arttırmasıyla değerini de ikiye katladı.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği Monaco zaferinin takımının 2 golüne de imza atan Cenk Tosun'un değeri attığı her golde artıyor.

2013-2014 bitmesinin ardından Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Cenk Tosun ilk geldiği sezon takımdaki 3. forvet olarak düşünülüyordu. Ancak o sezon oynadığı 28 maçta 9 gol atan Cenk Tosun ertesi sezonlarda vitesi arttırdı.

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'un golleri ve istatistikler


Cenk Tosun önüne Demba Ba, Mario Gomez, Demba Ba ve Alvaro Negredo gibi oyuncuların alınmasına rağmen forma için çok çalışıp harika bir başarıya imza attı. Cenk Tosun şu ana kadar oynadığı maçlarda 57 gol attı. Cenk Tosun son 47 maçta ise 24 gol 5 asistle öne çıktı.

İNGİLİZLER İSTEMİŞTİ

Sabah'ın haberineAvrupa transfer piyasasında da adı geçen forvetlerden biri haline geldi. Sezon başında da Crystal Palace 12.5 milyon Euro ile Beşiktaş'ın kapısını çalmış ancak transferin son günü olması bu hamlenin gerçekleşmesine engel olmuştu. Cenk Tosun'un fiyatının 20 milyon Euro'larda seyretmesi bekleniyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri