Beşiktaş'ta Caner Erkin'in cezası Pascal Nouma'yı hatırlattı

Beşiktaş'ta Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza gündemin ilk sırasına gelirken PFDK'nın bu cezası Pascal Nouma'ya verilen cezayı hatırlattı.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde Caner Erkin'e verilen 6 maçlık cezayla sarsılırken Pascal Nouma hatırlandı.

Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfrettiği gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen milli futbolcu 6 maçla cezalandırıldı.


Pascal Nouma'nın Fenerbahçe maçında yaptığı hareket


Fanatik'in haberine göre bu ceza Pascal Nouma'nın yıllar önce Fenerbahçe maçındaki hareketini akıllara getirdi.2003'te Fenerbahçe derbisinde gol attıktan sonra elini şortundan içeri sokan Pascal Nouma'ya 7 ay men cezası verilmiş, ilerleyen süreçte yıldız forvet kulüpten de gönderilmişti.

Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle de 1 maç ceza alan deneyimli oyuncu, neredeyse devreyi kapattı. Beşiktaş'ın sol kanattaki as futbolcusu ligde 6, Türkiye Kupası'nda ise 1 maç kaçıracak. Beşiktaş Kulübü, bu ceza sebebiyle Tahkim Kurulu'na itiraz etti

Süper Lig ile ilgili son dakika gelişmelerine Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri