Beşiktaş'ta Burak Yılmaz yılmaz patlaması

Beşiktaş, Atiker Konyaspor ile oynayacağı zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Günel önderliğinde sürdürdü.

FutbolArena - Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde hafta sonu oynayacağı Atiker Konyaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü. Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarında yıldızlaşan Burak Yılmaz dün gerçekleştirilen idmana adeta damga vurdu.


Beşiktaş Haber: Burak Yılmaz'ın Beşiktaş golleri


Kayserispor maçında hücumda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Burak Yılmaz, dün öğlen saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen Atiker Konyaspor maçı idmanına adeta damga vurdu. Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta gerçekleştirilen dünkü idmanda Burak Yılmaz, çift kala maçta tam 9 gol attı. Burak Yılmaz'ın bu performansı teknik heyetten ve takım arkadaşlarından büyük alkış aldı.



Beşiktaş - Atiker Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?


Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında oynanacak Beşiktaş - Atiker Konyaspor mücadelesi 10 Mart Pazar günü Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Beşiktaş - Atiker Konyaspor karşılaşması BeIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE SİTEM DOLU SÖZLER



Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Milli Takım ile 4 yıllığına anlaşan ve mart ayındaki Arnavutluk ile Moldova maçlarında da takımın başında olacağı açıklanan Şenol Güneş, gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

''FİKRET ORMAN, MİLLİ TAKIM GÖRÜŞMEMİ BİLİYORDU''

''Bugüne kadar hep açık olmaya çalıştım. Gizli hesaplar yapıyormuşum gibi gösterildi. Milli Takım'la ilgili görüşlerimi zaten açıklamıştım. Başkan da biliyordu."

"Başarıyı herkesle paylaşırım ama başarısızlığı kimseyle paylaşmam. Sorunlardan şikayetçi olmak yerine her zaman çözmeye çalıştım. Beşiktaş'a olan sevgim, yüreğimde aynı sıcaklıkla kalacak. ''Değişim sürecini bir hayli sancılı yaşayacağımız belli. Bunun en aza inmesi için çalışacağım. Başkan da bu yönde çalışıyor. Futbolda beklentiyi büyüttüğünüzde yatırımlarınız da bunun altında kalırsa bu durum size rakip olur'''

GALİBA BENİ İSTEMEYENLER VARDI''


''Milli Takım'dan önce Beşiktaş'tan teklif gelseydi belki kalacaktım. Bu durum zordu. Hem yönetimin kongresi vardı, hem de galiba beni istemeyenler vardı.''

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri