Fikret Orman'dan flaş karar! Kritik rakam; 12

FutbolArena - Beşiktaş’ın Londra seferi sona erdi. Listedeki isimlerle pazarlıklarını sürdüren Başkan Fikret Orman ve ekibi İstanbul’a döndü. 

1
Ara transfer döneminde Cenk Tosun’u 22 milyon Euro (103 milyon TL) karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a gönderen Siyah-Beyazlılar, milli futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

2
Bu doğrultuda 5 gündür Londra’da bulunan Başkan Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner ve hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, yapılan temasların ardından dün İstanbul’a döndü.


3
Yeni forvet konusunda; Diafra Sakho, İslam Slimani ve Wilfried Bony için girişimlerde bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, oyuncuların kulüplerine tekliflerini iletti.

4
Sakho’yla her konuda anlaşma sağlayan ve kulübü West Ham United’la pazarlıklara başlayan Kara Kartal, bu futbolcu için Ada ekibine 3 milyon Euro’luk (13 milyon TL) teklifte bulundu.

5
Siyah-Beyazlılar’ın; Wilfried Bony için Swansea City’den 20 milyon Euro’luk (93 milyon TL), İslam Slimani için ise Leicester City’den 10 milyon Euro’luk (46.5 milyon TL) geri dönüş alması sebebiyle bu 2 ismi şimdilik askıya alma kararı aldığı bildirildi.
6
Başkan Fikret Orman’ın, yeni forvet konusunda maliyeti düşük tutmak için gerekirse transfer döneminin son günü olan 31 Ocak’a kadar bekleme kararı aldığı öğrenildi.

7 Gignac aşkı alevlendi!
Gignac aşkı alevlendi!
Siyah-Beyazlılar’ın son 2 sezondur transfer hedefleri arasında yer alan Andre-Pierre Gignac, Kara Kartal’ın radarına tekrar girdi.

8
32 yaşındaki Fransız futbolcunun menacerler aracılığıyla önerilmesi sonrasında harekete geçen yönetim, oyuncunun kulübü Tigres’e bonservis talebini sordu.

9
3 milyon Euro’luk (13 milyon TL) geri dönüş alan Kara Kartal, sözleşmesi Haziran ayında sona erecek yıldız için 1 milyon Euro’luk (4.6 milyon TL) öneride bulundu. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...