Beşiktaş'ta Alvaro Negredo kayıpları oynuyor
Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında oynadığı Medipol Başakşehir mücadelesinde beraberliği Dusko Tosic ile kurtarırken Alvaro Negredo yine etkili olamadı.
FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken Alvaro Negredo bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.
Beşiktaş'ta Alvaro Negredo'nun performansı
Beşiktaş'ın büyük uğraşlarla sezon öncesi transfer ettiği Alvaro Negredo imza töreninde 35 gol sözü vermişti. Ancak İspanyol golcü yeterli süre almasına karşın Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde gol atamadı ve formayı Cenk Tosun'dan alamadı.
Alvaro Negredo son oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde 74. dakikada oyuna girmiş ancak uzatmalarla birlikte 21 dakikalık bölümde etkili olamamıştı. Şenol Güneş'in Alvaro Negredo için kredisini tükettiği öğrenildi.
HERKES ELEŞTİRİYOR
Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın efsane golcüsü Nihat Kahveci, Başakşehir maçı sonrasında yorumcu olarak görev yaptığı TV kanalında, “35 gol atacağım diye imza atıyorsun. 3,5 gol at bari" ifadelerini kullanmıştı.
Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.