Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklama ''Ayak oyunları..''

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, lider Galatasaray'dan yedikleri 8 puan farkı yorumladı.

FutbolArena - Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan siyah beyazlı takımın Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşmesini yorumladı. Ahmet Nur Çebi, iki lig arasında büyük farkların olduğunu belirtti.


Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den puan kaybı yorumu


Süper Lig'de Mediol Başakşehir karşılaşması ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş, öncesinde Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden gelecek sonucu bekleyecek.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, lider Galatasaray'dan yedikleri 8 puan farkı yorumladı. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Siyah-beyazlıların ligdeki puan kayıplarının sebebini herkes sorgularken kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, bu konu hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

''İKİ LİG ARASINDA BÜYÜK FARK BULUNUYOR''

"Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig arasındaki en büyük fark, birinde futbol oynanıyor ve oynanmasına müsaade ediliyor, diğerinde ise futbol oynamak isteyenleri engellemek adına mücadele ediliyor. Çalınan düdükler, oynanan futbol ve kazanma isteği açısından iki lig arasında büyük bir fark bulunuyor. Bir tarafta kazanmak için futbol oynamanız yeterli, diğer tarafta ise ayak oyunlarıyla da mücadele etmeniz gerekiyor.''

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri