Beşiktaşlı taraftarların Burak Yılmaz tepkisine Güntekin Onay'ın isyanı

Beşiktaş taraftarlarının Burak Yılmaz'ın transferini istememesi ve milli futbolcuya tepki göstermesinin ardından Güntekin Onay'dan çarpıcı yorumlar geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz transfer iddialarının ardından siyah beyazlı taraftarların bu duruma tepki göstermesi sonucu Asbaşkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Burak Yılmaz ile görüştüklerini." yalanlamıştı. Öte yandan Beşiktaş'ın, Burak Yılmaz transfer haberlerine tepki göstermesinin ardından NTV Spor yorumcusu ve Vatan Gazetesi yazarı Güntekin Onay, bu kadar aşırı tepki karşısında sitemkar ifadeler kullandı.


Beşiktaş'ta Burak Yılmaz transfer iddiaları


Çin Ligi'nde Beijing Guoan'da futbol hayatını sürdüren Burak Yılmaz'ın yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından siyah beyazlı taraftarların Burak Yılmaz'ı istememesi üzerine Güntekin Ona, bu konu hakkında sitemkar açıklamalarda bulundu.

"AHLAKSIZLIK MI YAPMIŞ?"

"Burak Yılmaz konusunu gerçekten abartıyoruz. Ben anlamıyorum. Burak bir ahlaksızlık mı yapmış? Olaya mı karıştı veya terbiyesizlik mi yapmış? Bu kadar tepki neden gerçekten merak ediyorum."

"BU KADAR TEPKİYE DEĞER Mİ?"

"Burak Yılmaz uzun yıllar milli takıma hizmet etmiş bir oyuncu. Beşiktaş forması da giydi. Hatta Holosko ile takas edip 5 milyon euro verdi Beşiktaş. Sonrasında 4 büyüklerin hepsinde oynadı. Tamam yeri geldiğinde Burak Yılmaz'ı ben de eleştirdim. Saha içinde hataları oldu. Kendini yere atmaları, elle top alması gibi hareketler benim de sevmediğim hareketler ama bunlar geride bırakabilecek şeyler. Bir ömür boyu öfke oluşmasını sağlayacak bir şey değil. Gerçekten bu kadar tepkiye değer mi?"

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Burak Yılmaz rakibine tokat attı, kaç maç ceza alacak?


Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta Çin Ligi'nde oynanan maçta Jiangsu futbolcusu Li Ang'a tokat atması sonucu gördüğü kırmızı kartın ardından ağır ceza alması bekleniyor. Çin basınında Sport Sina'nın derlediği habere göre; Burak Yılmaz'ın rakibe tokat atması Disiplin Kurulu tarafından ekstra cezaya sebebiyet verdiği için milli futbolcunun Çin'de 5 ile 7 maç ceza alması gündemde.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri