Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup için Roma'nın transfer planı

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'un transferi için Roma'nın devrede olduğu öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımın önemli isimlerine gelen teklifler dikkat çekiyor. Siyah beyazlı takımın yıldızı Oğuzhan Özyakup için yeniden Roma'ya transfer iddiaları ortaya çıktı.


Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u Roma'ya satacak mı?


Beşiktaş'ın sözleşmesini yenilediği ve maaşına zam yaptığı Oğuzhan Özyakup için Roma'nın ısrarı sürüyor. İtalyan ekibinin, Salah'ı Liverpool'a satarak oradan gelecek paranın bir kısmını Oğuzhan Özyakup için kullanmayı planladığı belirtildi. Roma'nın Salah transferinden 35 milyon Pound'luk bir gelir beklediği ve bunun bir kısmını milli yıldız için ayırdığı vurgulandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili diğer gelişmeler için Beşiktaş Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Oğuzhan Özyakup kimdir, kaç yaşında, kariyeri? Oğuzhan Özyakup transfermarkt

Oğuzhan Özyakup (d. 23 Eylül 1992, Zaandam) Ozzy lakaplı Ofansif orta saha mevkinde forma giyen aslen Trabzon'lu Hollanda doğumlu Türk millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Türk Milli Takımı'nda forma giymektedir. Aynı zamanda takım kaptanlarından biridir. Hollanda'nın 17 yaş altı ve 19 yaş altı takımlarında yer alan Oğuzhan, Hollanda 17 Yaş Altı Millî Takımıyla birlikte 2009 UEFA Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda final oynamıştır.

A Millî takım tercihini Türkiye'den kullanan Oğuzhan Özyakup, 29 Şubat 2012 tarihinde Danimarka ve İrlanda ile oynanacak maçlar için Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılmıştır. İrlanda karşılaşmasının 61. dakikasında forma giymiş ve 1-0 biten maçın tek golünü 84. dakika da kaydetmiştir.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri