Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup için Marsilya'dan açıklama

Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup için Marsilya cephesinden transfer açıklaması geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un geleceği merak edilirken, Marsilya ve Roma'nın futbolcuyla ilgilendiği iddia ediliyordu. Marsilya'nın Oğuzhan Özyakup için 9,5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü.

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Marsilya'ya transfer olacak mı?


Beşiktaş'ın önemli oyuncularından biri olan Oğuzhan Özyakup için Marsilya'nın girişimlerde bulunduğu iddiası ortaya atılmıştı. Fransız ekibinin, Oğuzhan Özyakup için 9,5 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddiaları yalanlandı. Marsilya yerel basınında çıkan habere göre; kulüp yetkililerinden alınan bilgiler doğrultusunda Oğuzhan Özyakup'a hiçbir ilginin olmadığı belirtildi. Marsilya'nın Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek için girişimde bulunmadığı bildirildi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Oğuzhan Özyakup kimdir? Oğuzhan Özyakup transfermarkt

Oğuzhan Özyakup (d. 23 Eylül 1992, Zaandam) Ozzy lakaplı Ofansif orta saha mevkinde forma giyen aslen Trabzon'lu Hollanda doğumlu Türk millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Türk Milli Takımı'nda forma giymektedir. Oğuzhan Özyakup Transfermarkt verilerine göre 12 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri