Beşiktaşlı eski futbolcu Rhodolfo, Flamengo'da yine sakatlandı!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Luis Rhodolfo, Flamengo'nun oynadığı son Vasco da Gama maçında sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun durumu ciddi. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'tan, Brezilya Serie A takımlarından Flamengo'ya transfer olan Luis Rhodolfo'nun yakasını sakatlıklar bırakmıyor. Brezilyalı futbolcu takımının son oynadığı Vasco da Gama maçında 21. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.


Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rhodolfo'nun sakatlık sorunu


Beşiktaş'ın sezon başında Flamengo'ya sattığı Luis Rhodolfo, Flamengo'nun son olarak deplasmanda 1-0 galip geldiği Vasco da Gama maçında sakatlandı. FutbolArena'nın derlediği haberde, Müsabakanın 21. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan Brezilyalı futbolcunun yapılan tetkikler sonucunda durumunun ciddi olduğu ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Brezilya basınına yansıyan haberlere göre, yapılan tetkikler sonucunda sol bacağında ciddi bir sakatlığı olan Rhodolfo'nın sahalara dönüş süresinin en az 1 ayı bulabileceği ifade edildi.

Beşiktaşlı eski futbolcu Rhodolfo Flamengo'da nasıl oynuyor?


Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamadığı öne sürüldüğü için Brezilya basınında Rhodolfo'ya şüpheli yaklaşılırken, tecrübeli oyuncu maçın ardından yaptığı açıklamada söz konusu iddialarla ilgili konuştu. Rhodolfo yaptığı açıklamada, "Ben kendimi biliyorum. Nasıl oynayacağımı, ne yapacağımı da. Sadece maç eksiğim var. Bu yüzden daha fazla oynamam gerekiyor. Sakatlığım olduğunu söylüyorlar ama bu doğru değil. %100 hazırım. Sıkı çalışıyorum." diye konuştu.

"ŞENOL GÜNEŞ İLE KONUŞTUKTAN SONRA..."

Rhodolfo son olarak Beşiktaş'tan ayrılmasıyla alakalı olarak ise, "Sakatlığımın ardından teknik direktör Şenol Güneş ile konuştuktan sonra daha fazla forma şansı bulamayacağımı anladım. Çok çalıştım ama olmadı. Şimdi Flamengo'da en iyi performansımı sergilemek için hazırım." ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri