Beşiktaş'ın yeni forma göğüs sponsoru Rain oldu

Beşiktaş, forma göğüs sponsorluğu için Rain ile anlaşma sağladığını açıkladı.

FutbolArena - Beşiktaş, forma göğüs sponsorluğu konusunda Rain ile anlaşma sağladı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada forma göğüs sponsorluğu için Rain ile 2 sezonluk anlaşma sağlandığı belirtildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

“Şirketimiz ile Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. arasında yürütülen görüşmeler neticesinde; 16 Mart 2022 tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu ve 2022-2023 sezonundan başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar Forma Göğüs Sponsorluğu kapsamında Şirketimize toplam 12.250.000 Avro + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır."

AHMET NUR ÇEBİ: "TÜRKİYE'NİN EN İYİSİYLE ANLAŞMA YAPTILAR"

"Rain, iki yıl boyunca forma göğüs sponsorumuz olacak. Tribünlerimizden birinin isim hakkını da onlara verdik. Taraftarlarımız ile bütünleşmelerini istedik. Uluslararası bir firma olmaları önemli. Beşiktaş'a da önemli bir katkı sağlayacaklar. Kendileri de Türkiye'nin en büyük markalarından birisiyle yan yana olacaklar. İki büyük marka birbirine destek verecektir. Beşiktaş vefakardır. Beşiktaşlılar bir yola çıktığı zaman, yola çıktığı insanlarla birlikte yürümeyi çok severler."

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri