Beşiktaş'ın Vida transferinde beklenmedik gelişme

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Hırvat stopr Domagoj Vida transferinde Ukrayna basınında çarpıcı bir iddia gündeme atıldı. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında yönetimin Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Ukraynalı Valeriy Prygornytskyy'nin iddiasına göre Dinamo Kiev ve Hırvatistan Milli takımında sergilediği başarılı performansın ardından Vida'ya Everton ile Milan kulüpleri de talip oldu.


Beşiktaş'ın Vida transferinde son dakika haberleri


Beşiktaş'ın sezon başından bu yana izlediği ve transfer etmek istediği Domagoj Vida, hatırlanacağı üzere Dinamo Kiev yönetimiyle uzlaşma sağlanamayınca Ocak ayına sarkmıştı. Devre arasında sözleşmesi sona erecek olan Vida ile her konuda anlaşan siyah beyazlılara şok bir haber geldi. Hırvat stoper için Milan ve Everton'ın da devreye girdiği öne sürüldü.

Ukraynalı gazeteci Valeriy Prygornytskyy'nin iddiasına göre Everton ve Milan da Vida'nın peşinde. Hırvat stoperin karar vermesi için 10 gün süresi var. Vida eğer Beşiktaş yerine başka bir kulübe giderse, siyah beyazlıların tazminat alacağı öne sürüldü.

DİNAMO KİEV TEKNİK DİREKTÖRÜ KHATSKEVİCH'TEN VİDA AÇIKLAMASI!

Öte yandan Dinamo Kiev'in teknik direktörü Khatskevich geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Vida Ocak ayında ayrılacak. Bu takımı nasıl etkileyecek?" sorusuna, "Evet, Vida gidiyor. Bu bizim için gerçekten büyük bir kayıp. Keşke gitmese ama maalesef her şey ona bağlı. Takım için çok önemli bir futbolcu. Genç futbolcuların becerilerini geliştirmesinde önemli rol oynayan birisi." yanıtını verdi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri