Beşiktaş'ın transferdeki gözdesi Vida için Dinamo Kiev'den flaş açıklama!

Beşiktaş'ın transferdek gözdesi Domagoj Vida hakkında Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler -Beşiktaş Transfer gündeminde Ocak ayında takıma katılması beklenen Domagoj Vida hakkında Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich'ten yeni bir açıklama geldi. Belaruslu teknik adam ülke basınına verdiği röportajda Vida'nın transferi hakkında konuştu.


Beşiktaş Domagoj Vida transfer haberleri


Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmaya hazırlandığı ve başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde de bizzat açıkladığı Domagoj Vida hakkında Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich, Ukrayna basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belaruslu teknik adam, "Vida Ocak ayında ayrılacak. Bu takımı nasıl etkileyecek?" sorusuna, "Evet, Vida gidiyor. Bu bizim için gerçekten büyük bir kayıp. Keşke gitmese ama maalesef her şey ona bağlı. Takım için çok önemli bir futbolcu. Genç futbolcuların becerilerini geliştirmesinde önemli rol oynayan birisi." yanıtını verdi.

VİDA'YI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Yunanistan ile Hırvatistan arasında 2018 Dünya Kupası Elemeleri Play-Off maçının ardından Rusya biletini alan Hırvatistan'da, maç sonrası Domagoj Vida Federasyon görevlisiyle dans ederek bu zaferi kutladı. Vida'nın maç sonunda Federayon görevlisiyle olan dansı da Hırvat medyasında da büyük ilgi gördü.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz


Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri