Beşiktaş'ın transfer gözdesi Babacar için resmi açıklama

Beşiktaş, Khouma Babacar'ı transfer edecek mi? Fiorentina cephesinden oyuncu için transfer açıklaması geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş Transfer listesinde yer alan Khouma Babacar için temaslarını sürdürüyor. Fiorentina Teknik Direktörü Stefano Pioli, Beşiktaş'ın istediği Senegalli golcünün geleceği hakkında konuştu.

Beşiktaş'ın Khouma Babacar'ı transferinde son durum


Beşiktaş forvet transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Babacar'ın siyah beyazlı kulübe sıcak bakmaması nedeniyle rota Alvaro Negredo'ya döndü. Senegalli oyuncudan henüz vazgeçmeyen Beşiktaş, nabız yoklamaya devam ediyor.

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre, gazetecilere açıklamalarda bulunan Fiorentina Teknik Direktörü Stefano Pioli, Khouma Babacar ile ilgili transfer sorusuna vevap verdi.

Pioli açıklamasında, "Babacar çok çalışkan. İdmanlarda arzusunu ve çabasını takdir ediyorum. Geleceğiyle ilgili ben bir şey söyleyemem. Her şey onun elinde. Ayrılmak isterse zorlayamayız" ifadelerini kullandı.

Babacar'ın ayrılmasını istemediğini açıkça belli eden Pioli, İtalya Serie A'nın yeni sezonu öncesi golcüsünü kaybetmeyi düşünmüyor.

Khouma Babacar kimdir, kaç yaşında?


Fiorentina'nın futbolcusu Khouma Babacar geçtiğimiz sezon 31 resmi maçta giydi ve 14 gol, 3 asistle oynadı. 24 yaşındaki Senegalli forvet futbola Fiorentina alt yapısında başladı. Babacar'ın kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Profesyonel futbol kariyerine 2009 yılında Fiorentina'da başlayan 24 yaşındaki Khouma Babacar, 1,91 boyu ile pivot santrfor görevi yapıyor. Senegalli oyuncu, kulüp kariyeri boyunca çıktığı 173 maçta 53 gol attı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri