Beşiktaş'ın Trabzonspor maçındaki kozu Vagner Love

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlıların yeni transferlerinden Vagner Love mücadeleye ilk 11'de başlayacak.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda puan mücadelesi verecek. Mücadeleye ilk 11'de başlayacak olan Vagner Love, Trabzonspor'u ilk yarıda Alanyaspor formasıyla yıkan isim olmuştu.

Vagner Love'nin Trabzonspor'a attığı goller


Beşiktaş formasıyla 2 gol atan Vagner Love, sezonun ilk yarısında oynanan Trabzonspor - Alanyaspor maçında müthiş bir performans sergilemişti. Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, sezonun ilk yarısında Alanyaspor formasıyla Trabzonspor karşısında hat-trick yapmıştı.

Brezilyalı deneyimli golcü Vagner Love Süper Lig kariyerindeki bugüne kadar 46 maçta 41 gole katkı yaptı ve bu maçlarda 35 gol atarken 6 da asist yaptı.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ilk 11'leri


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor deplasmanında Pepe'nin yokluğunda savunmada Medel ile Tosic'e şans verdi. Quaresma'nın cezası nedeniyle forma giyemeyeceği maçta sağ açıkta Lens oynayacak. Şenol Güneş'in santrfor hattındaki tercihi ise Vagner Love oldu.

RESMİ İLK 11'LER:

Trabzonspor: Onur, Pereira, Novak, Durica, Hubocan, Okay, Kucka, Abdülkadir, Olcay, Sosa, N'Doye

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Adriano, Medel, Tosic, Atiba, Tolgay, Lens, Babel, Talisca, Vagner Love

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri