Beşiktaş'ın silahşörleri Larin ve Aboubakar'dan 26 gol

Beşiktaş'ın 2 yıldızı Aboubakar ve Larin, forvet hattında birbirleriyle yarışıyor.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Denizlispor'u 3-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın bu sezon gol yükünün önemli bölümünü çeken Cyle Larin - Vincent Aboubakar ikilisi, Denizlispor maçını da boş geçmedi. Karşılaşma öncesinde 12'şer golü bulunan 2 oyuncu, birbirleriyle olan yarışını sürdürdü.

Larin ve Aboubakar kaç gol attı?


Karşılaşmanın 22. dakikasında savunmanın hatalı pasında araya giren Larin, direkt kaleye gönderdiği şutla takımını öne geçirirken, 38. dakikada ise Aboubakar sahneye çıktı.Kullanılan korner atışında kaleci Cenk Gönen'ın yumrukladığı topa N'Sakala gelişine vururken, savunmaya çarpan top boşta kaldı. Bu pozisyonda Aboubakar sert bir vuruşla topu filelere gönderdi.

BEŞİKTAŞ 1 DAKİKADA 2 GOL

Bu golden 1 dakika sonra ise Aboubakar, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda boş durumdaki Ljajic'e golü attırırken, bu sezonki 3. asistine imza attı.

Larin ve Aboubakar, Denizlispor karşısında attıkları gollerle gol sayısı 13'e çıkarırken, toplamda 26 gole ulaştılar. Larin-Aboubakar ikilisi, Hatayspor'un forvetleri Boupendza-Diouf ikilisiyle birlikte ligin en golcü ikilisi oldular.

SERGEN YALÇIN'DAN OLAY TEPKİ

Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 22. dakikasında Larin'in golüyle 1-0 öne geçerken, siyah-beyazlılar dakikalar 29'u gösterdiğinde Cyle Larin'in ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı. Ancak VAR uyarısı sonrasında Larin'in topa elle müdahale ettiği belirtildi ve Hakem Cüneyt Çakır, gol kararını geçersiz saydı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da, yedek kulübesinde kurmaylarıyla birlikte tabletten golün tekrarını izledi. Yalçın ve ekibi pozisyonun temiz olduğunu belirterek hakeme tepki gösterdi. (İHA)

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri