Beşiktaş'ın Şener Özbayraklı için transfer planı

Beşiktaş'ın gelecek sezon için sağ bek pozisyonuna Şener Özbayraklı'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir ve Galatasaray'ın gerisinde kalan Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer planlaması da başladı. Siyah beyazlıların, ocak ayında da kadrosuna katmak istediği Şener Özbayraklı için sezon sonunda bir kez daha girişimde bulunacağı iddia edildi. Galatasaray'la da adı anılan Şener Özbayraklı için Beşiktaş'ın bu hafta arasında harekete geçeceği öne sürüldü.

Beşiktaş Haberleri: Şener Özbayraklı, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve takımda forma şansı bulmakta zorlanan Şener Özbayraklı için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'la da adı anılan tecrübeli sağ bek için siyah beyazlılar girişimde bulunacak. Kulübüyle olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan az kalması sebebiyle başka kulüplerle görüşme hakkı bulunan Şener'in, kulübün şartlarına uyması halinde bu kez Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Şener Özbayraklı kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Osmanlıspor altyapısında başlayan Şener Özbayraklı, Keçiörengücü, Bugsaş Spor ve Bursaspor formaları giydi. Yeşil beyazlı takımda sergilediği performansın ardından 2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu bu sezon 17 resmi maçta forma giydi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri