Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi sırrını açıkladı

FutbolArena - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde 1-1 berabere kalarak gruptan çıkmayı garantiledikleri Porto maçının ardından yayıncı kuruluş TRT Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. 

1
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto maçının ardından TRT Spor’a şu açıklamaları yaptı:

2 ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE NELER YAPACAĞIMIZI GÖRDÜK
Gruba başlarken denk takımlar olarak adlandırmıştık hepsini. Birinci olduk. 1 maç kala liderliği garantiledik. Son 2 maçı biraz daha kontrollü oynadık.

3
Daha fazla puan alabilirdik ama kaybedebilirdik de. Ligde ne yaptığımızı biliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ne yapacağımızı görüyoruz. Şimdi bir üst turda ne yapacağımızı görme şansımız var.

4
Gole kadar pozisyon vermedik, kontrollü gidiyordu. Biz de pozisyon bulamadık ama kontrollü oynadık. Yediğimiz golde hatalıydık. Duran toplarda etkili bir takım Porto. Orada bir eksikliğimiz vardı.

5 BÜYÜK TAKIMSANIZ HÜCUM OYNAYACAKSINIZ
Şampiyonlar Ligi’nde yatırım ve düşünce yapısı olarak ülke olarak gerideyiz. Bunu yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. Futbolda iki yönlü de oynayacaksınız.

6
Büyük takımsanız hücum oynayacaksınız. Özellikle kendi liginizde. Sevinmek, mutlu olmak, eğlenmek başarının karşılığında güzel şeyler.

7
Üzünmeyi de, sevinmeyi de bilmek lazım. İyiliğe niyet ettik, sıkıntıya sabrettik. İnşallah başarılı olarak ilerlemeye devam ederiz.

Futbolarena anasayfasından devam...