Beşiktaş'ın rakibi Porto'da Casillas yolcu! Yeni takımı...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Porto'da takımda mutsuz olduğu söylenen Casillas'ın ara transfer döneminde ayrılacağı iddia edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Porto'da Casillas krizi sürüyor. Geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan ve takımda mutsuz olduğu belirtilen İspanyol file bekçisinin ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Porto'da Casillas ayrılıyor mu?


Porto'da geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Casillas için Portekiz basını "Antrenmanda cep telefonu yasağını deldi ve ayrıca disiplinsiz tavırlarından dolayı teknik heyet oldukça rahatsız." iddiasında bulunmuştu. Daha sonrasında ise Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao bu iddiaları reddetti. Ancak Conceiçao'nun iddiaları reddetmesine rağmen takımda mutsuz olduğu için performansının düştüğü söylenen Casillas'ın ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Liverpool basınında İspanyol fike bekçisinin ara transfer döneminde mutsuz olduğu Porto'dan ayrılarak kırmızı beyazlılara transfer olacağı öne sürüldü.

Beşiktaşlı Cenk Tosun'un attığı golde Casillas'a eleştiri


Portekizli eski kaleci Antonio Fidalgo, Portekiz basınında Desporto'ya yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan çoke etkilendiğini söyledi. Fidalgo, "Beşiktaş beklediğimden çok daha iyi oynadı. Açıkçası gösterdikleri performansına şaşırdım. Çok ciddi potansiyeli olan bir takımmış. Geçen yıldan biliyordum ama bu seviyeye gelmelerine şaşırdım. Takım organizasyonu ve sahaya koydukları karakterden etkilendim. Gerçekten ne olmuş bu takıma böyle diyesi geliyor insanın. Porto bu performansı aşamadı." diye konuştu.

"CASİLLAS HATALIYDI"

Antonio Fidalgo, Porto - Beşiktaş maçının kırılma anını ise Cenk Tosun'un golünü gösterdi. Fidalgo, Cenk Tosun'un attığı 2. golde Casillas'ın hatalı olduğunu söylerken, "Ben bir Casillas hayranıyım ama ikinci golde hatalıydı. O topu kurtarabilirdi. Yanlış pozisyon aldı. Maçın kırılma anı bu pozisyondu. 2-1'den sonra Beşiktaş daha güvenli oynadı." ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri