Beşiktaş'ın Nikola Kalinic teklifi belli oldu

Beşiktaş'ın transferde Nikola Kalinic için Atletico Madrid'e yaptığı teklif belli oldu.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken golcü hamlesi konusunda Nikola Kalinic için girişimler devam ediyor. Siyah beyazlıların tecrübeli golcü için Atletico Madrid'e yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.


Transfer Haberleri: Nikola Kalinic, Beşiktaş'a gelecek mi?


İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Beşiktaş, Nikola Kalinic ile anlaşma sağladı. Haberde siyah beyazlıların Kalinic ile yıllık 2 milyon euro maaş konusunda el sıkıştığı belirtildi. Oyuncunun bonservisi içinse Beşiktaş'ın 1,5 milyon euronun biraz üzerinde bir teklif yaptığı ancak Atletico Madrid'in 6 milyon euro istediği vurgulandu. Bu konua kulüpler arasında ciddi fark olduğu ancak görüşmelerin de devam ettiği ifade edildi.

Kalinic kimdir?


Geçtiğimiz sezon Roma'da kiralık olarak forma giyen 32 yaşındaki Hırvat santrfor Kalinic, Serie A'da oynadığı 15 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı. İtalya'da daha önce Milan ve Fiorentina takımlarında da forma giyen Kalinic, Hajduk ve Dnipro'da sergilediği başarılı performansın ardından major liglerde boy gösterdi.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri