Beşiktaş'ın kiraladığı Aras Özbiliz Hollanda'yı karıştırdı

Beşiktaş'ın Hollanda ekibi Willem 2'ye kiraladığı Aras Özbiliz takımın oynadığı son maçta oyuna girmeyi reddedince disiplin cezası aldı.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın sezon başında Hollanda Eredivisie ekibi Willem 2'ye kiralık yolladığı Aras Özbiliz, takımının Fortuna Sittard ile oynadığı son maçta olay çıkardı. Oyuna girmeyi reddeden Aras Özbiliz, kulüp yönetimi tarafından disiplin cezasına çarptırıldı.

Aras Özbiliz Hollanda'da nasıl oynuyor?


Hollanda basınından AD.nl sitesinin haberine göre Willem II'de Aras Özbiliz depremi yaşandı. Cumartesi günü Fortuna Sittard'ı 3-2 mağlup eden Willem II, karşılaşmada yedek bekleyen Aras Özbiliz'in tavrıyla neye uğradığını şaşırdı.

OYUNA GİRMEYİ REDDETTİ

Teknik direktörünün talimatına rağmen oyuna girmeyi reddeden Aras Özbiliz, Willem II yönetimi tarafından disiplin cezasına çarptırıldı. Bu olay sonrası 29 yaşındak futbolcunun Salı günü Heracles Almelo ile oynanacak maçta yer alamayacağı ifade edildi. Aras'ın teknik heyetten özür dilemesi istenirken, sezon sonunda Beşiktaş'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

18 MAÇTA 4 GOLE KATKI SAĞLADI

Aras Özbiliz, 30 Haziran 2019 tarihinde Beşiktaş tarafından Willem II'ye kiralanmıştı. Bu sezon 18 maçta forma şansı bulan tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist kaydetti. Beşiktaş'ta tutunamayan ve sürekli kiralık gönderilen Aras Özbiliz, daha önce de Rayo Vallecano ve Sheriff'e verilmiş ancak Şenol Güneş'ten geçer not alamamıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri