Beşiktaş'ın hazırlık maçları fikstürü ve tarihleri

Yeni sezon hazırlıklarını Riva'da sürdüren Beşiktaş'ın hazırlık maçları programı belli oldu. Siyah beyazlılar 7 hazırlık maçı oynayacak. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde oynayacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu. Siyah beyazlılar ilk hazırlık maçını 17 Temmuz Çarşamba günü Pendikspor ile oynayacak. Yeni sezon hazırlıklarını Riva'da sürdüren Beşiktaş, 17 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasında toplamda 7 hazırlık maçı oynayacak.

Beşiktaş'ın hazırlık maçları programı:

17 Temmuz - Pendikspor (Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri)
21 Temmuz - Kocaelispor (Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri)
27 Temmuz - Eibar (Kössen)
29 Temmuz - Apollon Larisas (Bischofshofen)
2 Ağustos - Udinese (Goldberg)
4 Ağustos - Brescia(Goldberg)
10 Ağustos - Panathinaikos (Atatürk Olimpiyat Stadı)

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Yeni sezon hazırlıklarını Riva'da sürdüren Beşiktaş'ta tempo yükseldi. İlk 2 gün boyunca kondisyon yüklemesi yapan Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu sabah yapılan idmanda takımı topla çalıştırdı. Futbolcuların hırsı da dikkatlerden kaçmadı.Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına Riva'da devam eden Beşiktaş, antrenmanların 3. gününde tempo yükseltti. Dün akşam yapılan antrenmanda elmacık kemiği kırılan ve kamptan ayrılan Rıdvan Yılmaz'ın yerine Ahmet Gülay çalışmalara katılan isim oldu. Ameliyat olan Burak Yılmaz da kampa dahil oldu. Arka adalesinde ağrı hisseden Dorukhan, tedbir amaçlı olarak fizyoterapist eşliğinde yürüyüş yaptı. İzinli olan Medel ve Atiba'nın yer almadığı çalışmada Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolculara taktik idman yaptırdı. (İHA)

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri