Beşiktaş'ın gözdesi Orkun Kökçü'den sürpriz transfer yanıtı

Uzun zamandır Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Orkun Kökçü, 30 yaşından önce Türkiye'ye gitmeyi düşünmediğini açıkladı. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın transferini istediği Orkun Kökçü geleceği hakkında Hollanda basınına verdiği röportajda net ifadeler kullandı. Feyenoord'da top koşturan Orkun Kökçü, 30 yaşından önce Türkiye'ye gitmeyi düşünmediğini söyledi.

Orkun Kökçü, Beşiktaş'a gelecek mi?


​​​Orkun Kökçü, Voetbalzone'a verdiği röportajda , "Sık sık annemle konuşuyorum. Yurt dışına gitmemi istemiyor. Birçok kişi yurt dışındaki paralar nedeniyle ailelerin hemen destek vereceğini düşünüyor ama öyle değil. Türkiye'ye gideceğimi sanmıyorum. Belki 30 yaşıma geldiğinde bir şeyler olabilir." dedi.

"VAN PERSİE'Yİ KÜÇÜKKEN İZLİYORDUM"

Futbolu bırakan Van Persie'ye değinen Orkun Kökçü, "11 yaşındayken izlediğim bir futbolcuydu. Onunla antrenman yapmak gerçekten güzeldi." ifadelerini kullandı.

Hollanda doğumlu olan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, ülkenin U19 milli takım formasıyla 8 maçta 3 gol kaydetti. Orkun bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 29 resmi maçta 9 gol ve 10 asiste imza attı.


Beşiktaş, Orkun Kökçü'yü transfer edecek mi?


Hollanda'da Voetbal'a geçtiğimiz haftalarda da bir röportaj veren Orkun Kökçü, Beşiktaş ile ilgili kendisine yöneltilen soruya şu yanıtı verdi:

"Beşiktaş benimle ilgilendi. Feyenoord'la da görüştüler ama neden ayrılayım ki? Feyenoord da Beşiktaş kadar iyi bir takım. Ben burada yükselmek istiyorum. Birkaç sene burada oynayarak kendimi geliştirmek istiyorum. Hollanda, bizim gibi genç futbolcular için en iyi ülke. Burada bize çok fazla şans tanıyorlar. Bilinmez bir maceraya atılmak istemiyorum. İleride başka bir takıma gitme ihtimalim olursa bunu reddetmem."

18 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Feyenoord'da oynadığı 25 resmi maçta 8 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri