Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçı ilk 11'i! Vagner Love yedek

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçında as ve yedek oyuncuların yer aldığı bir ilk 11 tercihi yaptı.

FutbolArena - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçında sahaya süreceği ilk 11'i resmen açıkladı.

Vagner Love, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının kadrosunda mı?


Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı Vagner Love, Gençlerbirliği maçının yedekleri arasında yer aldı. Kaleyi Tolga Zengin'e emanet eden Şenol Güneş, stoper ikilisinde Vida ve Medel'i tercih etti. Sağ bekte Gökhan Gönül, sol bekte ise Caner Erkin görev aldı.

Orta sahada Necip Uysal ve Tolgay Arslan'a forma veren tecrübeli çalıştırıcı, kanatlarda Babel ile Lens'i sahaya sürdü. Beşiktaş'ın ilerideki gol silahları ise Mustafa Pektemek ve Negredo oldu.

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Gary Medel, Vida, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Ryan Babel, Lens, Mustafa Pektemek, Negredo

Gençlerbirliği ilk 11'i: Hopf, Ahmet Oğuz, Luccas, Palitsevich, Alper, Uğur, Guidileye, Khalili, Sessegnon, Serdar Özkan, Jailto

Beşiktaş'ın yedekleri: Fabri, Adriano, Pepe, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Vagner Love, Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman? Kanal bilgisi


Beşiktaş, Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'ni Vodafone Park'ta ağırlayacak. 30 Ocak 2017 Salı günü sahne alacak olan Beşiktaş - Gençlerbirliği, Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçı saat 20:30'da başlayacak. Mücadele A Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri