Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı doğru mu? Güntekin Onay'dan flaş sözler

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe derbisine çıkmama kararını Güntekin Onay değerlendirdi. 

FutbolArena - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı aldı. TFF'nin "Kaldığı yerden yeniden oynanacak" kararı sonrasında gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısının ardından Başkan Fikret Orman, oy birliğiyle bu kararı aldı. Peki Beşiktaş'ın aldığı karar doğru mu?

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisi öncesinde maça çıkmama yönünde aldığı kararı beIN Sports sunucu ve yorumcusu Güntekin Onay kendisine ait sosyal medya hesabından değerlendirdi:

"SAYGI DUYMAK GEREKİR"

Beşiktaş iradesinin kararı bu. Beşiktaş'ın sahibi Divan Kurulu, Genel kurul üyeleri ve taraftardır. %99'u tavrını maça çıkmamaktan yana koyduysa saygı duymak gerekir."

Beşiktaş hangi cezayı alacak?


Emin Özkurt'un Fenerbahçe - Beşiktaş maçında verilen kararlarla ilgili yorumu Emin Özkurt, "TFF, kendi hakem ve temsilcisinin raporlarını geçerli görmemiş. Hakemin maçı tatil etme kararını uygun görmemiş. Beşiktaş eğer maça çıkmama kararı alırsa ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. Otomatik olarak kupadan ihraç olacak" diye konuştu. Maça çıkmama kararı aldığı iddia edilen Beşiktaş ile ilgili de konuşan Emin Özkurt, "Beşiktaş eğer maça çıkmama kararı alırsa ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. Otomatik olarak kupadan ihraç olacak" ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri