Beşiktaş'ın Andre Schürrle transferinde yeni gelişme

Alman basını, Spartak Moskova'nın yıldız futbolcu Andre Schürrle ile yolları ayıracağını duyurdu.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer listesinde olduğu iddia edilen Andre Schürrle, Spartak Moskova'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Alman yıldız sezon sonu Borussia Dortmund'a geri dönecek.

Andre Schürrle Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Beşiktaş ile adı anılan Andre Schürrle, sezon sonunda Spartak Moskova defterini kapatacak. Almanya'nın Bild Gazetesi'ne göre Spartak Moskova, Andre Schürrle'nin 7 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

SCHÜRLLE, ALMANYA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Spartak Moskova sportif direktörü Tomas Zorn konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Doğru. Satın alma opsiyonunu kullanmayacağız. Kendisi olağanüstü bir futbolcu. Tecrübesiyle takımımıza katkı sağladı" ifadelerini kullandı.

Schürrle'nin menajeri ise "Gelecek sezon ailesiyle birlikte olmak istiyor. Özellikle koronavirüsün ardından yakın gelecekte seyahatlarin çok zor olacağını görebiliyoruz." dedi. Borussia Dortmund ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Andre Schürrle'nin yeni sezonda elden çıkarılması ya da yeniden kiralanması bekleniyor.

SCHÜRLLE TÜRKİYE'YE TRANSFER OLUR MU?

Öte yandan Rus basınında yer alan haberlere göre, bonservisi Borssia Dortmund'da olan Andre Schürrle, Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. Andre Schürrle'nin yeniden Almanya'ya dönerek kariyerine Dortmund'da devam etmek istediği kaydedildi.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri