Beşiktaş'a Jorge Carrascal transferinde rakip! Bonservis bedeli

Beşiktaş ile anılan Jorge Carrascal için River Plate'in istediği bonservis bedeli belli oldu. Genç futbolcuya İtalya'dan yeni talip çıktı.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlı kulübün ilgilendiği iddia edilen Jorge Carrascal'a Fiorentina talip oldu. River Plate genç futbolcu için 20 milyon dolar talep etti.

Beşiktaş, Jorge Carrascal'ı transfer edecek mi,?


İtalyan basınında yer bulan haberlere göre Beşiktaş'ın gündeminde olan Jorge Carrascal için Fiorentina teklif yapmaya hazırlanıyor. River Plate, Kolombiyalı futbolcunun değerini belirledi.

RİVER PLATE 20 MİLYON DOLAR İSTİYOR

İtalyan gazeteci Nicolo Schira sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fiorentina'nın Jorge Carrascal ile ilgilendiğini ancak River Plate'in 20 milyon dolar istediğini ifade etti. 22 yaşındaki Kolombiyalı futbolcunun Fiorentina'ya transfer olmaya sıcak baktığı vurgulandı.

JORGE CARRASCAL KİMDİR?

Başta 10 numara olmak üzere her iki kanatta forma giyebilen Jorge Carrascal, İspanya ve Ukrayna'da oynadıktan sonra sene başında River Plate'e imza attı. Kolombiyalı genç yetenek bu yıl River Plate ile çıktığı 10 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri