Beşiktaş yönetiminin Ocak ayı transfer ve kadro planı

Beşiktaş yönetiminin Ocak ayı planı belli oldu. Siyah beyazlılar yüksek maaşlı verim alınamayan futbolcularla yol ayrımına öncelik verecek. 

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi Ocak ayı transfer çalışmalarına başlarken, yönetim öncelikli olarak TFF'nin yaptığı ekonomik çalışmanın sonuçlanmasını bekliyor.


Beşiktaş Transfer Haberleri 30 Aralık 2019


Başkan Ahmet Nur Çebi'nin önceliğinin yüksek maliyetli verim alınmaayan futbolcularla yolları ayırmak olduğu öğrenildi. beIN Sports'un haberine göre, siyah beyazlı yönetim maaş bütçesini de düşünerek takımda fazla kazanan fakat aynı oranda verim alınamayan futbolcularla vedalaşmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Karius konusunda ise yönetimin düşüncesi devam etme yönünde. Karius'un Türkiye ve Beşiktaş'a uyum sağladığı, yeni bir kaleci transferiyle benzer bir handikap yaşanacağı düşünüldüğü için sezon sonunda Liverpool ile Karius için temasa geçilecek.

NSAKALA İLE YAKIN TEMAS

beIN Sports muhabiri Gürler Akgün'ün haberine göre Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Nsakala ile ilgileniyor. Sol bekte Rebocho'nun beklenen performansı sergileyememesi üzerine listeye Nsakala'nın alındığı öğrenildi.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri