Beşiktaş yönetiminden Cyle Larin için yeni karar

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları doğrultusunda kadroya dahil edilen Cyle Larin için yönetimin kiralama kararından vazgeçtiği öne sürüldü.

FutbolArena - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları doğrultusunda Orlando City'den kadroya dahil edilen Cyle Larin için yönetim yeni bir karar aldı.

Henüz oyuncunun lisansını çıkartmayan Beşiktaş yönetiminin kafasında öncelikli olarak kiralama düşüncesi olsa da teknik heyet ile yapılan görüşme sonrası yeni bir karar verildi.


Larin, Beşiktaş'ta kalacak mı?


Fanatik'in haberin göre, ilk etapta 22 yaşındaki forvetin bir Süper Lig ekibine kiralanmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş'in, Mustafa Pektemek'in takım çalışmalarında etkili olmakta güçlük çekmesi sonrasında bu fikrini değiştirdiği bildirildi. Genç Kanadalı'nın bu hafta içerisinde lisansının çıkarılıp Bursaspor'la oynanacak Süper Lig karşılaşmasının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Cyle Larin kimdir?


1995 doğumlu Cyle Larin, forvette görev alıyor. Genç futbolcu, 1.88 boyuyla hava toplarında ve son vuruşlarda da etkili. 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon MLS'Te 17 maça çıkıp 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri