Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplandı! : 'Hakem hataları'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim, Fenerbahçe derbisinin ardından olağanüstü toplandı. Ahmet Nur Çebi hakem kararlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleme kararı aldı. 

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyetin ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ofisinde olağanüstü toplandı. Siyah beyazlı yönetimin derbideki hakem kararlarıyla ilgili toplandığı ve Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.


Fenerbahçe - Beşiktaş Cüneyt Çakır hakem kararları son dakika


Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisinin ardından Ahmet Nur Çebi'nin ofisinde olağanüstü toplandı. Derbiyi 3-1 kaybeden siyah beyazlılarda taraftarlar, hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. Özellikle Serdar Aziz ile Vida arasında her iki yarıda yaşanan penaltı pozisyonlarıyla ilgili taraftarların büyük tepkisi olurken, Ahmet Nur Çebi'nin Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

TRT Spor muhabiri Tuna Akdemir, "Ahmet Nur Çebi ofisinde olağanüstü toplantı yapıldı. Bu akşam gece saatlerinde Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri toplandı. Beşiktaş yönetimi bu akşam derinlemesine toplantı yaptı ve yarın geniş bir basın toplantısı düzenleyecek. Hakem hatalarına yönelik bir açıklama yapılacak." şeklinde son bilgileri aktardı.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da1

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri