Beşiktaş yöneticileri Bayern Münih maçına çıkarma yaptı

Beşiktaşlı yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Bayern Münih'in Borussia Dortmund'u ağırladığı Almanya Kupası maçını tribünden izledi.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih, Almanya Kupası'nda konuk ettiği Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup ederek eledi. Beşiktaşlı yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner karşılaşmayı yerinden takip etti.

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'in son durumu


Beşiktaş, Şubat ayında konuk olacağı ilk maç öncesi Alman rakibi Bayern Münih'i radarına aldı. Yönetim ve teknik heyet, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final için çalışmalara başlarken, Beşiktaş taraftarları da Bayern Münih'in maçlarını yakından takip ediyor.

İDARECİLER ALLİANZ ARENA'DA!

Beşiktaşlı yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner, Bayern Münih'in Borussia Dortmund'u ağırladığı Almanya Kupası maçını Allianz Arena'da izledi. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan ikili, Beşiktaş taraftarlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fotoğrafa yorum yağdıran siyah beyazlı taraftarlar, Bayern Münih'in gücüne vurgu yaparak transfer istedi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri