Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferi için harekete geçiyor

Beşiktaş yönetimi sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ı bedelsiz olarak transfer etmek istiyor.

FutbolArena - Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen ve performansı nedeni ile transferini gerçekleştirmek istediği ancak bonservis bedeline takıldığı Vincent Aboubakar transferi için yeniden harekete geçiyor.


Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferi harekatı


Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un yükselen form grafiği nedeni ile taliplerinin artmasının üzerine forvet arayışlarına başladı. Siyah beyazlı yönetim geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen oyuncuları Aboubakar'ı bonservisi ile kadroya katmak istiyor.

BEDELSİZ OLARAK TRANSFER OLABİLİR

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu forvetle ocak ayında masaya oturmayı düşünüyor. Anlaşma sağlanırsa Aboubakar bedelsiz olarak sözleşme imzalayacak.

CENK TOSUN SATILABİLİR

Şu ana kadar İspanyol forvet Alvaro Negredo'dan beklediği verimi alamayan Siyah- Beyazılılar, birçok takımdan teklif alan Cenk Tosun'u da yüksek bir ücretle yurt dışını satmanın planlarını yapıyor.

GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Vincent Aboubakar taraftarların da sevgilisi olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Porto formasıyla da harika bir performans sergiliyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri