Beşiktaş transferde Andre Pierre Gignac beklemede

Beşiktaş'ta forvet adayları arasında yer alan isimlerden Andre Pierre Gignac ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer çalışmalarına ve yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken Andre Pierre Gignac için nabız yoklamaya devam ediypr.

Vincent Aboubakar için Porto ve Lorient ile masaya oturan ancak olumlu sonuç alamayan Beşiktaş, golcü arayışlarına hız verdi. Beşiktaş'ın golcü lsitesindeki adaylardan birinin de Andre Pierre Gignac olduğu ifade edilirken Fransız oyuncunun transferinde pek parlak bir gelişme yaşanmıyor.

Beşiktaş, Gignac için yaptığı teklif


Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ın 4 milyon euroluk teklifini geri çeviren oyuncunun kulübü Tigres, Gignac için farklı kulüplerden daha yüksek teklifler olduğunu aktardı. Siyah beyazlılar bu gelişme üzerine bekleme kararı aldı.

Siyah-Beyazlılar bu aşamada fiyat yükseltmek istemeyen listesindeki diğer adaylara yöneldi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Andre Pierre Gignac kimdir? Andre - Gignac'ın oynadığı takımlar


1985 doğumlu golcü futbolcu. 2007 yılında Lorient takımından Toulouse takımına transfer olan Gignac, ilk sezonunda kötü bir performans gösterdi: Fransa liginde sadece 2, ve UEFA Kupası'nda bir golle yetindi. İlk onbirde oynaması için alınan futbolcu, genellikle yedekler arasında kaldı. Takımı ise son maçta birinci ligde kalmayı başardı.

Yeni sezonda, yeni teknik direktörün gelmesiyle, Gignac ilk 11'de yerine bulmaya başladı. Ligde iyi bir performans çizen Fransız futbolcu, Eylül ve Mart aylarında Fransa liginin ayın futbolcusu seçildi. Ligin 29. haftasında 18. golünü atarak takımının tarihine geçti. 1984-85 sezonunda Yannick Stopyra adında Toulouse takımının forvet oyuncusu Ligue 1'de tam 17 gol atarak, Toulouse'nin en çok gol atan forveti olmuştu. 2008-09 sezonunda 24 golle Ligue 1 gol kralı olmuştur.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri